Oglas
· · Komentari: 0
promo

BOX paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

Internet je, uz vodu i struju, postao neophodan servis u savremenom domu, bez koga su posao, zabava i pristup informacijama danas nemogući.

1615202695_Novi-Box-paketi_mobilni-1.jpg
Foto: iStock
Oglas

Tokom pandemije korona virusa koja je uslovila prebacivanje većine aktivnosti na onlajn, upravo je pouzdan internet omogućio da sada gotovo sve te aktivnosti, makar u izmenjenom obliku, i dalje nesmetano obavljamo. Pored stabilnog i brzog interneta, pouzdana telefonija i televizija, čine neophodan paket usluga koje je mts objedinio u BOX i dodatno ih unapredio uvođenjem optike.

Foto: iStock

Optička mreža obezbeđuje brz i stabilan internet bez smetnji, bolji kvalitet video sadržaja, brži upload i download, kao i nesmetano korišćenje više uređaja istovremeno. Korisnici BOX paketa mogu gledati više od 200 kanala, od čega gotovo 100 u HD formatu, surfovati internetom brzinama do 1000 Mbs i koristiti 100 GB mesečno za pet mobilnih brojeva. Sve to dostupno je uz mesečnu pretplatu od po samo 1 dinar za prvih 12 meseci korišćenja usluge! Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu do kraja marta i pridružite se mts optičkoj porodici.

Foto: iStock

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas