Oglas
· · Komentari: 0
NOVITETI

Ištampajte samolepljive fotografije uz Canon Zoemini

Canon Zoemini je novitet u svetu fotografija.

1638891861_Zoemini-III.JPG
Foto: Promo
Oglas

Približava se vreme praznika i polako osećamo novogodišnju euforiju. Razmišljamo na temu gde i sa kim dočekati početak Nove godine. Kada dođe trenutak spremanja za novogodišnju noć, verovatno nećemo stići da razmišljamo gde i kada ištampati fotografije kojima ćemo ovekovečiti praznične trenutke. Ali Canon nudi rešenje za to. Novi uređaj, Canon Zoemini je mali štampač samolepljivih fotografija, odličan dodatak vašem mobilnom telefonu koji se lako prenosi. Dimenzije ovog modernog, tankog i laganog štampača su prilagođene tako da ga možete poneti svugde sa sobom, jer lako staje u torbu, pa čak i džep. 

Foto: Promo

Uz pomoć Canon Zoemini štampača personalizujte sve što želite

Zoemini se, uz pomoć Bluetooth-a ili preko Canon Mini Print aplikacije lako povezuje sa mobilnim telefonima i tabletima, pa tako možete za par sekundi odštampati svoju fotografiju sa Instagram-a ili sličnih aplikacija. Ono što je posebno zanimljivo kod ovog mini štampača je to da su papiri za štampanje samolepljivi, pa možete ulepšati svoje notese, maske za telefon, laptopove ili praviti nalepnice da obradujete prijatelje. Personalizujte stvari ili obeležite poklone uz pomoć fotografija 2x3 formata. Napravite kolaž svojih omiljenih fotografija iz “fotelje”, ulepšajte prostor u kom provodite vreme, bilo da je to kancelarija ili vaša soba.

Idealan za ljubitelje selfija

Takođe, Canon Zoemini štampač fantastičan je za osobe koje vole selfi fotografije. Pored toga što zauzima malo mesta u vašoj torbi, fotografije možete izrađivati u toku putovanja i poslati ih umesto razglednica. Uz memoriju od 64 MB ove uspomene biće zabeležene na mini štampaču pa ih možete koristiti i kasnije. 

Foto: Promo

ZINK foto-papir otporan na vodu 

Kupovinom Zoemini aparata dobijate 10 ZINK papira, a pored toga Canon je pripremio i pakovanja od dvadeset i pedeset papira koji su vam potrebni za izradu samolepljivih fotografija. ZINK foto-papir napravljen je uz pomoć posebnih slojeva sa mikro kristalima koji reaguju na zagrevanje, otporan na vodu, fleke i cepanje. 

Osmislite svoj novogodišnji autfit, okupite se sa prijateljima i zabeležite najradosnije momente i  osmehe. A zatim ih, jutro nakon novogodišnje večeri odštampajte, poklonite prijateljima i sačuvajte od zaborava uz pomoć Zoemini kompaktnog štampača.

Više o Zoemini štampaču možete pogledati ovde: https://www.canon.rs/printers/zoemini/ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas