Oglas
· · Komentari: 0

BUDITE U DOBROM DRUŠTVU - "NOVOSTI" SU I VAŠA ŠANSA (VIDEO)

TV Studio "Večernjih novosti" - vama na usluzi!

1690557894_Foto-Novosti.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Ovde možete iznajmiti 4K kamere, miksete, zvučno izolovan studio pogodan za snimanje podkasta, kao i usluge režije i montaže. Predstavite svoje proizvode i poslovanje u savremenom studiju i uz profesionalni tim "Novosti", uz mogućnost plasiranja video i audio sadržaja na platformama i elektronskim i štampanim izdanjima kompanije "Novosti" uz najpovoljnije pakete.

Nudimo i mogućnost snimanja potkasta na izvanrednoj lokaciji. U centru grada Beograda (Trg Nikole Pašića 7) na spratu 6 - nalazi se i vaša šansa.

Dva savremeno opremljena studija "Novosti" povezana audio i video signalom sa režijom i montažom nalaze se u strogom centru Beograda, a posebna pogodnost je mogućnost grafičke postprodukcije i 3D animacije.

 

"Novosti" već 70 godina rade 24 sata dnevno, a sada su naša vrata otvorena i Vama.

Ovde možete iznajmiti 4K kamere, miksete, zvučno izolovan studio, usluge režije i montaže. 

Dobro nam došli - Budite i Vi uspešni!

 

Svoje kampanje prepustite profesionalcima.

Iznajmite neki od naših studija, profesionalne voditelje,kamermane, montažere i oglasite se na najefektniji način.

Informacije na 011/3028-312.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas