Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Ove filmove ste sigurno gledali, ali PET GREŠAKA sigurno niste primetili (Video)

I pored brojnih sata provedenih u montiranju pokretnih slika, režiserima je ipak promakla po koja "sitnica"...

Zgodna-zena.PNG
Foto: youtube/printscreen/Nick Barac
Oglas

Svi mi imamo filmove koje smo gledali i po "sto puta", ali da li smo uspeli da primetimo greške koje su i poznatim rediteljima uspele da se potkradu u postprodukciji. 

Pročitajte još: Poznati glumac za pet dana smršao skoro 5 kilograma (Video)

Izdvojili smo pet grešaka iz nezaboravnih filmova, koje su vam verovatno promakle tokom gledanja omiljenih pokretnih slika.

1. Povratak u budućnost (1985)

Klasik iz osamdesetih je sigurno jedan od filmova na koje neretko naiđemo na TV-u i zadovoljno odložimo daljinski upravljač kako bismo ga odgledali još jednom. U čuvenoj sceni pred kraj filma glavni junak Marti Mekflaj uzme gitaru u ruke i krene da svira hit Čaka Berija "Džoni bi gud" na proslavi mature svojih roditelja u 1955. Međutim, crveni instrumet na kojem Marti stručno prelazi preko žica u 1955. još uvek nije bio napravljen. U pitanju je model električne gitare Gibson ES-345 sklopljene prvi put u 1958. godine.

 2. Zgodna žena (1990)

U jednoj od omiljenih romantičnih komedija u kojoj su snage i poljupce ukrstili Ričard Gir i Džulija Roberts, slavnom režiseru Geriju Maršalu potkrala se greška u sceni kada Vivijen i Evvard doručkuju zajedno. Na samom početku ove scene  Džulijina junačinja Vivijen pažljivo gricka kroasan, da bi se pecivo do kraja pretvorilo u slasnu američku palačinku.

Pročitajte još: Ovi glumci su ODBILI uloge u seriji IGRA PRESTOLA (Video)

3. Gladijator (2000)

Epskom filmu sa početka novog milenijuma i dobitniku čak pet nagrada Američke filmske akademije, uspešno se priklio nekoliko grešaka. Među njima izdvaja se scena kada Rasel Krou u ulozi Maksimusa pada na zemlju i umire. Najpre mu glava leži na zemlji, da bi se ubrzo videlo da mu je smeštena na "izbočini".

 4. Gospodin i gospođa Smit (2005)

Film koji je spojio Breda Pita i Andželinu Džoli, a razdvojio Breda od Dženifer Aniston prikazuje kako menjanje automobila tokom snimanja iste scene nije redak slučaj. Kada Gospodin i gospođa Smit izbegavaju lovce na njihove glave pažljivi gledalac bi mogao primetiti da prednja sedišta u kolima nisu ista sve vreme.

5. Pravna plavuša (2001) 

Omiljena i šašava El Vuds iz filma "Pravna plavuša" bori se da pobedi stereotipe i pokaže da i plavuše mogu da budu pametne i postanu profesionalci. Sredinom filma dok Ris Viterspun pokušava da reši svoj prvi slučaj kao student prava i čeka u redu u sudnici ispred česme da popije vodu, vidi se kako devojka ispred nje ne pije dragocenu tečnost, već je samo nagnuta i "pije vazduh".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas