Oglas
· · Komentari: 0

KAO BESKUĆNIK I TEŠKO BOLESTAN: Nekada glavna uloga - frajer u jednoj od najpopularnijih seriji, a danas glumac (48) izgleda zabrinjavajuće

IMA samo 48 godina.

1708683151_Pol-Anderson-foto-Profimedia.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac, koji ima samo 48 godina, na njima izgleda kao beskućnik a na majici ima krvave fleke.

Anderson u seriji "Peaky blinders" igra Artura Šelbija, i njegov lik je, kao i većina njih, uvek doteran i spreman za obračun sa neprijateljima.

 

Ali Anderson u stvarnosti izgleda veoma loše.

Glumac je krajem decembra uhapšen u jednom pabu, nakon što je utvrđeno da je pušio krek u toaletu za osobe sa invaliditetom.

Kod njega je pronađena mala količina te droge i amfetamina, a pred sudom je priznao posedovanje droge.

Na fotografijama, Anderson je vrlo neuredan a lice mu je izborano. Na majici ima fleke za koje britanski mediji pišu da su od krvi.

(Kurir Stil)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas