· · Komentari: 0
SUPERSTAR TV

Iris TV preporučuje – ekskluzivni sadržaji za svačiji ukus

iris TV platforme u potpunosti menja doživljaj gledanja televizije, nudeći korisnicima personalizovano iskustvo.

1613643495_iris_najava_feburar.jpg
Foto: Promo

Za sve korisnike multimedijalne iris TV platforme, mts je za naredni period pripremio ekskluzivne sadržaje koji će zadovoljiti ukuse i najprobirljivijih televizijskih gledalaca. Uživanje u najkvalitetnijem sportskom, serijskom i filmskom programu biće potpuno uz unapređene funkcionalnosti iris TV platforme koja u potpunosti menja doživljaj gledanja televizije, nudeći korisnicima personalizovano iskustvo.

Tako će ljubitelji serijskog programa na Superstar TV kanalu moći da, bez reklama i prekida, uživaju uz najkvalitetnija ostvarenja domaće produkcije poput hit serije „Tajne vinove loze“. Superstar TV je za naredni period pripremio i niz dugoočekivanih premijera, poput serija „Pevačica“, „Azbuka našeg života“ i „Ubice mog oca 5“.

Već provereno dobar izbor filmova i serija donosi i HBO, koji gledaocima nudi i mogućnost gledanja na zahtev, kao i FOX kanali koji su već godinama s razlogom na listi najgledanijih u našoj zemlji. 

Foto: Promo

Zaljubljenicima u sport, iris TV preporučuje Arena sport kanale i direktne prenose utakmica UEFA Lige šampiona i Lige Evrope, sa naglaskom na dva meča Crvene zvezde i Milana koji su na programu 18. i 25. februara. Za košarkašku publiku tu su neizostavni prenosi utakmica regionalne ABA lige, NBA lige, kao i poseban NBA kanal na kome, pored utakmica, mogu da prate emisije i serije o košarkašima, kao i priče o rivalstvima na parketu koja privlače pažnju javnosti.

LJubitelje dokumentaraca u čudesni svet životinja vodi kanal BBC Earth, u ponudi Osnovnog paketa iris TV, koji donosi dokumentarni serijal „Savršena planeta“ - inspirativnu priču o moći adaptacije životinjskog sveta na stalne promene na planeti Zemlji i značaju očuvanja životne sredine radi opstanka životinjskih vrsta. 

Kako u moru kvalitetnog programa koji nudi iris TV  korisnici nikada ne bi propustili sadržaj koji ih interesuje, na raspolaganju su im inovativne funkcije platforme zasnovane na veštačkoj inteligenciji, među kojima se ističe pametna preporuka programa na osnovu ranijih izbora korisnika i funkcija Slika u slici, uz pomoć koje korisnici mogu istovremeno gledati dva sadržaja. Na sve to, unapređena funkcija Gledaj unazad po prvi put na našem tržištu nudi mogućnost vraćanja televizijskog sadržaja do 30 dana unazad

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.