· · Komentari: 0
PRVA TV

Prva epizoda nove humorističke serije “Tri muškarca i tetka” osvojila milionsku publiku

Subotom i nedeljom u 20h na Prvoj

1614502813_TRI-MUSKARCA-I-TETKA-OFFICIAL-FINAL.jpg
Foto: Promo

Prva epizoda novog sitkoma “Tri muškarca i tetka”, koja je emitovana na Prvoj prošle nedelje, započela je jednu toplu i duhovitu priču o osvojila milionsku publiku.

U narednim epizodama, subotom i nedeljom u 20h, pratićemo život jedne porodice u kojoj glavnu reč vodi bogata tetka Milka (Seka Sablić), stari partijski kadar iz devedesetih, a u razne komične situacije upadaju njeni bratanci: šarmantan, ali neodgovoran ženskaroš LJuba (Marko Janketić) i smotan, ali odgovoran programer Joviša (Milan Vasić). U neuspešnim pokušajima da se osamostale i obogate, oni upadaju u razne peripetije, spletke, ljubavne i poslovne zamke, a sve se to odvija ili proživljava u Milkinoj buržujskoj kući. Kako bi rekla Ceca Bojković, koja igra Milkinu sestru Živku, a Jovišinu majku: "Oni su svi mućkaroši u toj kući... Tako se snalaze i tako žive".

U večerašnjoj epizodi otkrivamo zašto se LJubiša nije javljao Radmili (Hristina Popović) na telefon: Ona se pojavljuje na vratima i upoznaje tetka Milku, hvaleći se kako su njeni roditelji vlasnici industrije mesa Papić i da su vrlo situirani. To ostavlja veliki utisak na Milku jer smatra da je dobra prilika za njenog sestrića LJubišu i savetuje ga da joj pruži šansu. Joviša i LJubiša se pripremaju za televizijski intervju o aplikaciji LJubavisanje što Joviši stvara veliku nervozu jer je veliki tremaroš za razliku od LJubiše koji je bacio odmah oko na zgodnu novinarku…

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.