Oglas
· · Komentari: 0

Aco Pejović otkriva da ima još jednu veliku strast pored muzike: ' 'U vinu je istina '' (VIDEO)

Folk zvezda, Aco Pejović održao je veliki spektakularni koncert na letnjoj sceni kluba "Top river" na bazenima Akva-parka "Jugovo" u Smederevu

1688455901_370632_img-3ffb015c4a1ac8e10f6f5431cb3a176c-v_iff.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Aco Pejović je u intervjuu za Novosti istakao da je prvi put bio u ovom klubu i na tom prostoru, ali ne i u Smederevu. Koliko je tražen, govori i činjenica da su njegovi nastupi unapred bukirani:

- Do prvog aprila sledeće godine sam bukiran što se tiče nastupa - objasnio je Aco.

Nedavno je održao veliki koncert u Zagrebu, ali pevač govori da ga sledeće godine za "Dan zaljubljenih" očekuje još jedan koncert.

- Još me drži emocija sa prvog koncerta. Moram da priznam da mi je to bio prvi put da sam bio tamo, a sada smo zakazali i 14. februar i jako se radujem. Uz to imam i nove pesme koje nikako da izdam, zbog svih obaveza i prebukiranosti oko nastupa. Slobodno mogu da kažem da imam dva gotova albuma "u fioci".

Folk zvezda ističe da mu je degustacija i poznavanje vina velika pasija, te se trudi da uči, putuje i obilazi vinarije, isprobava raznorazna vina i kaže da je "u vinu - istina".

Kompletan intervju sa Acom, kao i atmosferu sa koncerta pogledajte, u videu ispod:
 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas