Oglas
· · Komentari: 0

Adel je imala jedan poseban zahtev kada je kupovala kuću Silvestera Stalonea: Insistirala je da ovo ostane u kući

Pevačica Adel je nedavno kupila kuću u Americi, a interesantno je da je njen prethodni vlasnik bio Silvester Stalone.

1687333973_Untitled.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adel trenutno renovira novi dom u Los Anđelesu, koji je nekada pripadao Silvesteru Staloneu. U razgovoru za Vall Street Journal, Stalone je otkrio da je Adel imala jedan zahtev pre nego što je definitivno kupila kuću. Glumac tvrdi da je Adel želela da zadrži statuu Rokija Balboe koju je on postavio, iako je glumac želeo da statuu zadrži za sebe.

- Ali ona je rekla:„ To nije dogovor. To će uništiti ceo posao". Želela je statuu - rekao je on.

Uprkos tome što je zadržala cenjeni predmet, Stalone tvrdi da Adel odlično radi na kući.

- Sviđa mi se to što radi, čini sve prekrasnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Statua Rokija je inspirisana likom koji je Stalone napisao i tumačio u filmu iz 1976. Projekat je pokrenuo njegovu karijeru i učinio ga jednom od najvećih akcionih zvezda 80-ih, otvorivši mu put u sam vrh Holivuda.

Prema TMZ-u, statua Rokija gleda na bazen i deo je zapanjujuće vile vredne 58 miliona dolara koju je Adel kupila ranije ovog meseca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas