Oglas
· · Komentari: 0

Alek Boldvin dočekao osmo dete: Nakon tragedije koja ga je zadesila, glumac ponovo srećan

Alek Boldvin (64) je zvanično postao otac osmi put

1664087912_bb8c39a4e4b75da2a099dd0eba298e73f8927bc3.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac i njegova supruga Hilarija Boldvin dobili su još jednu zajedničku bebu, ćerku.

- Kako smo zahvalni što smo poželeli dobrodošlicu našoj ćerki na ovaj svet. Isto je magično i ispunjeno ljubavlju kao kad smo dočekali našu drugu decu. NJena braća i sestre su tako uzbuđeni i svi već raspravljaju o tome  na koga ona najviše liči… presrećni smo što možemo da vam predstavimo bebu Ilariju - rekao je par ekskluzivno za People.

Pročitajte još: Nauka odlučila ko su najlepši poznati muškarac i žena na svetu: Da li se slažete? (FOTO)

Par zajedno ima sedmoro dece, sinove Eduarda Paoa Lukasa (2), Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhela Čarlsa (5), Rafaela Tomasa (7) i ćerke Mariju Luciju Viktoriju (1) i Karmen Gabrijelu (8).

Alek je takođe otac ćerke Ireland Boldvin (26) koju deli sa bivšom suprugom Kim Besindžer.

Glumac se u oktobru 2021. godine našao u centru medijske pažnje kada je na snimanju filma "Rust" slučajno pucao i usmrtio Halinu Hačins.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas