Oglas
· · Komentari: 0

Alek Boldvin se zvanično izjasnio da nije kriv za ubistvo snimateljke: "On se oslanjao na profesionalce sa kojima je radio"

Alek Boldvin nedavno je oslobođen dela optužbi, a sada se i zvanično izjasnio

1677225146_b15747c8af190d389939f4c4a811e0bff3b73889.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Alek Boldvin se izjasnio da nije kriv za optužbe za ubistvo iz nehata koje su podignute protiv njega u Novom Meksiku zbog smrti snimateljke filma Haline Hačins u oktobru 2021.

Glumac se ovim izjašnjavam odrekao prava da se ponovo pojavi pred sudom. Boldvin se izjasnio da nije kriv nakon što su tužioci odustali od optužbe koja je prvobitno podignuta protiv glumca i producenta, a koja je mogla kao rezultat da ima pet godina zatvora za ubistvo iz nehata.

Boldvin se i dalje suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata zbog pucanja, ali je za taj prekršaj predviđena manja kazna od 18 meseci, u slučaju da bi bio osuđen.

Pored krivičnih prijava, Boldvin se takođe suočava sa još jednom građanskom tužbom od strane Hačinsovih roditelja i sestre zbog njene smrti.

- Gospodin Boldvin nije imao razloga da veruje da je bio pravi metak u pištolju, ili bilo gde na filmskom setu. On se oslanjao na profesionalce sa kojima je radio, koji su ga uveravali da pištolj nema prave metke. Borićemo se protiv ovih optužbi i pobedićemo - rekao je advokat glumca Luk Nikas za Pipl.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas