Oglas
· · Komentari: 0

Sahrana Kornelija Kovača: Ćerke slomljene od bola stigle na Novo groblje, pesma koja je puštena ispred kapele KIDA DUŠU (FOTO)

Sahrana Kornelija Kovača

1663413660_bata-kovac.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Aleksandra i Anja Kovač, prve su stigle na groblje, gde će u 14h na Novom groblju biti sahranjen njihov otac i legendarni kompozitor Kornelije Kovač.

Pročitajte još: Tragedija koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: PRIČA o tužnoj SUDBINI mlade Milice kojoj je Zdravko Čolić posvetio pesmu (VIDEO)

Na razglasu ispred kapele je puštena pesma Zdravka Čolića "Stanica podlugovi" koju je napisao Kornelije za popularnog pevača. Nakon toga su se smenjivale pesme koje je napisao Korenlije Kovač za brojne poznate ličnosti, prenosi Blic.

Kornelije Kovač, preminuo je 13. septembra od posledica korona virusa u 81. godini.

Danas je u 11h časova u Skupštini grada Beograda, održana komemoracija povodom smrti Kornelije Bate Kovača, kojoj su prisustvovali mnoge poznate ličnosti, među kojima su: Dejan Cukić, Aleksa i Žika Jelić, glumac Svetozar Cvetković, koji je ujedno održao i veoma emotivni govor, dok su Aleksandra i Anja sve vreme sedele uplakane.

Foto: Ataimages

Nakon komemoracije, uputili su se na Novo groblje, gde će u Aleji zaslužnih građana, legendarni kompozitor biti sahranjen.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas