· · Komentari: 0
OTVORENO

"Znaš i sam da se NIKADA..." Ana Sević prvi put pred kamerama progovorila o Darku Laziću

Pevačica se našla u žiži javnosti zbog izjave bivšeg muža

1603982345_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Ana Sević, nalazi se u osmom mesecu trudnoće, a zbog čitave situacije koju je napravio Darko Lazić, svojom izjavom da godinu dana nije video ćerku Lorenu, odlučila je da demantuje pojedine natpise u novinama, koji su navodili, da joj je posle njegovih izjava pozlilo.

Pročitajte još: Poznata manekenka preživljava pakao: Uplašena za bezbednost sebe i sina

- Znaš i sam da se nikada nisam bavila komentarisanjem stvari koje izlaze u medijima. Nije mi pozlilo, to je sve što mogu da kažem - rekla je Ana kroz oismeh.

Pevačica koja se povukla iz javnosti zbog trudnoće, otkrila je i da je zbog korone morala da odloži venčanje sa svojim izabranikom Danijelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍀❤️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on

- Ja sam bila u Beogradu i bila sam kod Danijelovih roditelja, oni su u okolini Šapca. Nije on iz Crne Gore, ne znam zašto se tako pisalo. Trebala sam da obučem belo, ali desila se globalna epidemija, koja je poremetila sve planove - rekla je Ana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.