Oglas
· · Komentari: 0
SAMO NAJBOLJE

"Bajku smo odlučile same da napravimo": Nataša Bekvalac počastila sebe i ćerke RENOVIRANJEM doma (FOTO)

U domu Bekvalčevih, ovih dana bilo je užurbano, a najmlađi član se istakao kao najvredniji

1646931284_bekvalac_11112018_0002.jpg
Foto: ATA
Oglas

Nataša Bekvalac se sa ćerkama preselila iz Novog Sada u Beograd, a stan u koji se vratila nije imao toliko nameštaja te je pevačica morala da kupi novi.

Nataša očigledno nije štedela, a kako je sama navela, svoje ćerke i sebe častila je novim krevetima i stolovima. Iako je uređenje novog doma na samom početku, već sada se vidi da dominiraju mirne boje poput bele, sive i bež.

Pročitajte još: LUKSUZ NA DEDINJU, ne zna se šta je skuplje: Jelena Karleuša pokazala kako je uredila TRPEZARIJU i DNEVNU SOBU (FOTO)

- Ja sam odlučila da devojke i sebe počastim za 8. mart... jer, zaslužile smo - napisala je Nataša. A na snimcima se jasno vide majstori koji su doneli nameštaj i sklapaju ga dok im, Natašina mlađa ćerka Katja, pomaže.

Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

Uz snimak kockastog mermernog stočića je dodala: "Bajku smo odlučile same sebi da napravimo, jer mi to možemo."

Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

Kako je sama napisala pored videa, sjajno je biti supermama. Nataša je odlučila da iznenadi Hanu dok je u školi:

"I za stariju mačku sve je skoro spremno, i čeka je iznanađenje kada se vrati iz škole". Stariju ćerku je počastila bračnim krevetom sive boje.

Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

Kako piše Informer, Nataša je samo za Hanin krevet dala 2.500 evra, a kupila je nekoliko stočića, sebi francuski ležaj i komode.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas