Oglas
· · Komentari: 0

Beli Hadid ne cvetaju ruže: Najtraženija manekenka raskinula dugogodišnju vezu tokom borbe sa LAJMSKOM BOLESTI

Bela Hadid i Mark Kalman su se rastali

1689841551_profimedia-0787538119.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Vest o kraju Beline dvogodišnje veze sa umetničkim direktorom Markom dolazi istog dana kada su odbačene glasine da je 26-godišnja manekenka otišla na.

- Bela Hadid se svakodnevno leči od Lajmske bolesti. Pre devet meseci, Bela je odlučila da želi da prestane da pije, pa je prestala. Ona je trezna devet meseci i nikada nije imala problema sa alkoholom ili drogom. Bela nije na rehabilitaciji - rekao je izvor, prenosi Metro.

Izvor je takođe potvrdio agenciji da je, uprkos tome što su „veoma zaljubljeni“, veza Bele i Marka „na kraju tekla svojim tokom“.

Kada je u pitanju njeno zdravlje, manekenka je u prošlosti javno govorila o tome da ima lajmsku bolest. Bakterijska infekcija, koju inficirani krpelji prenose na ljude, može izazvati simptome kao što su bol u zglobovima i mišićima, glavobolja, umor i gubitak energije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas