Oglas
· · Komentari: 0

"Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao": Mina Kostić o tužnim detaljima iz Džejevog života

Slavni pevač, Džej Ramadanovski, preminuo je na jučerašnji dan pre 3 godine

1701934834_grand_specijl_15032020_0030.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Mina Kostić snimila je duetsku pesmu sa Džejem Ramadanovskim, ali mu i bila prijateljica.

- Teško mi je svakog dana. Mnogo mi nedostaje. Uvek mi je knedla u grlu kada pevam njegove pesme. Najviše mi nedostaju njegove šale i ko je on ustvari. Najlepše uspomene me vezuju za putovanja, uvek je bilo zezanje. Imala sam tu čast da provedem veliki deo života sa takvom legendom. Kritikovala sam ga kada popije, ali on to nije konstatovao. Imali smo super odnos, mnogo me je voleo i poštovao. Uz njega sam odrasla - rekla je Mina za emisiju “Blic dan”.

Prema njenim rečima on je uvek bio tu za nju.

- Mnogo toga sam prošla, nije mi bio potreban savet, ali sam učila od njega. Od devedesetih smo se družili, pevala sam u njegovom klubu, i posle smo snimali zajedno kod Marine i Fute. Malo se spavalo kada sam se družila sa njim, to mi je smetalo, ali sam se brzo navikla. Bez njega nije to to. Kad god se opusti i popije, počne da plače kada me čuje da pevam - rekla je Mina, pa dodala:

- Bio je povučen, nije izlazio. Mnogo toga je prošao, bio je razočaran, nažalost se prepustio alkoholu i tom životu. Nije se nikada žalio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas