Oglas
· · Komentari: 0

Bolest uzima maha: Glumac u sve težem stanju, zapanjenog izraza lica posmatrao prolaznike (FOTO)

Brus Vilis se posle duže vremena pojavio u javnosti, poznato je da boluje do demencije i da je bolest izuzetno brzo napredovala

1691486102_profimedia-0794135467.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Holivudski glumac Brus Vilis, ikona akcionih filmova, nedavno je uhvaćen u vožnji, dok je pomalo izbezumljeno posmatrao prolaznike na putu, a paparaci su ga pratili. Ovo javno pojavljivanje je izuzetno retko jer se Brus povukao iz medija nakon što mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija.

Brus Vilis obeležio je filmsku industriju brojnim legendarnim ulogama, uključujući i nezaboravnog junaka akcionog hita 'Umri muški'. U jednom od retkih izlazaka, ovog četvrtka, proveo je dan u društvu prijatelja, istražujući ulice Los Anđelesa. NJegove oči su sa posebnom pažnjom pratile svakog prolaznika, očigledno uživajući u svakom trenutku koji mu je bio na raspolaganju. 

Foto: Profimedia

Sportski odeven, sa karakterističnom kapom, koja je postala prepoznatljiv simbol otkako se povukao iz sveta glume, ipak je bilo primetno da je izgledao vidno starije i umornije u odnosu na svoja ranija, retka javna pojavljivanja.

Vest o Brusovoj borbi sa demencijom ostavila je tugu u svetskoj javnosti. NJegova porodica objavila je dijagnozu prošle godine nakon što mu je dijagnostikovana afazija, stanje koje utiče na sposobnost govora i pisanja. Ovo su izuzetno teška vremena za poznatog glumca i njegove najmilije, ali i u ovim izazovima postoji svetla strana.

NJegove tri ćerke sa bivšom suprugom Demi Mur, sa kojom je bio u braku 11 godina, i dve ćerke sa sadašnjom suprugom Emom Heming, sa kojom se oženio 2009. godine, zdušno ga čuvaju i brinu o njemu u ovim teškim vremenima. Ova porodična harmonija je inspiracija i podsećanje da je ljubav i podrška najmilijih neprocenjiva u teškim životnim situacijama.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas