Oglas
· · Komentari: 0

Bosanac priznao da nije bio u dobrim odnosima sa Anom Bekutom: "Mnogo mi je išla na živce"

Dragan Stojković Bosanac o odnosu sa koleginicom Anom Bekutom

1677341673_Foto-Ataimages.rs-Bosanac-i-Ana-Bekuta.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Dragan Stojković Bosanac se nekada nije slagao sa Anom Bekutom, iako su danas u fantastičnim odnosima i već dugo godina sarađuju.

Jednom prilikom je pokušao da sabotira nejnu pesmu i da spreči da postane hit. U pitanju je pesma "Rano moja".

- Ima jedna pesma koja je postala hit, a meni je Ana Bekuta toliko išla na živce kada je došla i rekla: 'E, ovo je prava pesma!'. Bio sam nakrivo nasađen u tom trenutku i napravim uvod za pesmu, takozvani foršpil, da ga ja sada ne znam odsvirati, samo da ga zakukuljim da ne postane hit. Obično biva 'daj napravi taj uvod da svi mogu da odsviraju - prisetio se Bosanac i ispričao na koji način sa kolegama radi u studiju.

- Jedna pesma, jedan termin. To i danas radim. Ja produciram pesme onako kako bih ja voleo da pevam, i mogu sve da otpevam samo u falsetu i uradim dobru pripremu. Pevač kada dođe u studio, on je spreman. Ali počinje zamor. Sećam se kada smo snimali prvu ploču Bekuti, došla je 'napucana', ja kažem: 'Pusti je da otpeva celu ploču, pa ćemo sutra nastaviti'. Kada je Ana završila i pitala da li smo završili, ja kažem: 'Gotovo, za danas'. I posle smo snimali osam pesama osam dana", ispričao je Dragan Stojković u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas