Oglas
· · Komentari: 0

"Bože, hvala ti na njima!": Katarina i LJuba Perućica objavili fotografiju sa sinom - prizor koi topi srca (FOTO)

Katarina i LJuba Perućica su pre nekoliko dana postali roditelji, a sada su objavili fotografiju iz porodilišta

1699777986_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-katarina_kolozeus.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - katarina_kolozeus
Oglas

LJuba Perućica je pre nekoliko dana postao otac. NJegova supruga Katarina je na svet donela predivnog dečaka kome je dala ime Aleksej.

Ponosni roditleji ne mogu da sakriju sreću već danima, a postavili su i fotografiju sa mališanom iz porodilišta.

Ispod objave je Katarina ostavila emotivan opis. 

- Bože, hvala ti na njima! Hvala ti što si baš meni dao najboljeg muža na svetu i što si dozvolio da doživim osećaj bezuslovne ljubavi. Samo jedan mali pogled je bio dovoljan da me kupi za ceo život. Jedva čekam da sutra dođes po nas i da se topiš pored njega zauvek - napisala je ona.

 

Komentari su počeli da se nižu jedan za drugim, a fanovi su oduševljeno čestitali paru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas