Oglas
· · Komentari: 0

Branko Cvejić je u intervjuu pre dve godine poslao važnu poruku: Imao je mudre reči za mlađe generacije

Naš legendarni glumac preminuo je nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo

1658902860_branko.jpg
Foto: YouTubeScreenshot
Oglas

Glumac Branko Cvejić preminuo je danas u 75. godini života nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo, potvrdili su iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Branko Cvejić ostaće upamćen ulozi Baneta Bumbara u seriji "Grlom u jagode", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i brojnim drugim.

Zdravstvene probleme imao je već neko vreme, a o bolesti govorio je pre dve godine:

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - izjavio je tom prilikom, kako prenosi "Kurir". Poznato je da mu je ugrađen bajpas nakon operacije na srcu.

Pročitajte još: Emotivni oproštaj od slavnog glumca Branka CVEJIĆA: "Bio si ključna osoba zaslužna za uspeh JDP-a..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jdp (@jdpbgd)

Na početku pandemije koronavirusa, poručio je:

- Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja. Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas