Oglas
· · Komentari: 0

Ceca ponela tašnu koja je sve popularnija u svetu mode: Pevačica otkrila da će joj trebati oko 130 stajlinga do kraja sezone (FOTO)

Ceca uspeva da bude inovativna sa svakim pojavljivanjem

1676299775_10616b58e3d3dfe431fbed04e0aa24fcdc8bdd02.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Svetlana Ceca Ražnatović trudi se da bude inovativna prilikom svakog pojavljivanja u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Iako nije lako da za svako snimanje ima novi stajling koji će biti podjednako primećen, njoj to polazi za rukom.

Danas je snimana nova emisija, a Ceca se odlučila za crnu boju od glave do pete. Pevačica zna da je klasika uvek u modi i da se time nema greške.

Pojavila se u sjajnim pantalonama i čizmama obogaćenim tilom, dok je celokupni stajling obogatila takođe crnim ogrtačem i većom pismo tašnom koja zauzima sve više mesto u svetu mode.

- Nemam više inspiracije! Računala sam da će mi do kraja sezone samo za moj šou trebati oko 130 stajlinga, sve ukupno. Posebno „Zvezde Granda“, posebno koncerti, ja ne znam kako da izvedem to, a da se nešto ne ponovi. Prosto je nemoguće, mislim da ne liči na neki stajling, na nešto što sam već nosila. Nije mi lako - ispričala je Ceca kroz osmeh.

Foto: Ata Images

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas