· · Komentari: 0
VESELJE

Ceca ponosna: Željko Ražnatović slavi prvi rođendan, a slavlje plaćeno 15.000 evra (FOTO)

Svetlana Ražnatović Ceca je od ranog jutra počela da slavi rođendan malog Željka.

1622706632_Capture.PNG
Foto: instagram/ Cena Ražnatović

Sasvih strana stižu čestitke malom Željku Ražnatoviću koji danas puni godinu dana.

Pročitajte još: Megan Markl bi mogla da dobije novo ime, princ Hari mora da vrati titulu?

Ponosna baka Ceca već je objavila prvu čestitku na Instagram storiju i potpisala "Srećan rođendan ljubavi moja".

Za Željkov rođendan potrošeno 15.000 evra

Ceca je za prvi rođendan voljenog unuka već potrošila 15.000 evra, jer je toliko platila zakup lokala, ketering i dekoraciju. Restoran će biti dekorisan belim i plavim balonima, a proslava će biti u velikom krugu prijatelja i rođaka.

Pokloni za Željkov rođendan

Svi očekuju da večeras vide poklone koje će mali Željko dobiti od tetke Anastasije i baba-tetke Lidije Ocokoljić, ali i bake Cece i Bogdaninih roditelja.

Kako nezvanično saznajemo, mali Željko će od roditelja dobiti automobil na baterije koje će voziti po dvorištu Bogdanine porodične kuće u Titelu.

Torta od 1.000 evra

Torta će biti prava bajka, jer je plava poslastica plaćena neverovatnih 1.000 evra. Torta će imati nekoliko boja i luksuzne ukrase.

Ceca redovno priča o unuku i tvrdi da mališan živi potpuno normalan život kao i ostale bebe.

Pročitajte još: Jovana Jeremić zanjihala kukovima: Uvijala se oko stolice i vrelim nastupom zapalila atmosferu u studiju (VIDEO)

Svetlana Ražnatović redovno objavljuje fotografije unuka prvenca i izuzetno je ponosna na sina Veljka i snajku Bogdanu. Slavna pevačica sve praznike provode zajedno i redovno viđa malog Željka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.