Oglas
· · Komentari: 0

CECI I MENI SU SE SLOŽILI GLASOVI: Tea Tairović o duetu sa folk divom, romskom balu i Aleksandri Prijović

Tea Tairović napisala je mnoge svoje pesme, a volela bih da piše i za kolege.

1706435428_c3dfa08c58361081710581cea09da8f7e522133e.jpg
Foto: ATA images
Oglas

- Stvarno bi mi bilo zadovoljstvo da od nekih mojih tekstova kolega izabere onu pesmu u kojoj se pronalazi. Već imam neke ponude koje sam oberučke prihvatila i kroz te tekstove ću i dalje biti ja. Samo što će pevati neko drugi. Jer ja ne mogu da napišem nešto što neko drugi misli, nego samo ono što ja mislim - istakla je Tea, a na pitanje da li je možda Aleksandra Prijović u pitanju, kaže:
- Pa, sa Aleksandrom... Zaista nismo nikada pričale o tome, jer smo obe prezauzete. Ali verujem da će jednog dana doći do takvih razgovora.

Tea navodi da će na albumu, koji priprema, biti dueta, pa se prisetila nastupa na jednom romskom balu sa koleginicom Cecom Ražnatović.

- Fenomenalno je bilo. Svaka čast na organizaciji. Zaista sam oduševljena. Mi smo se za to moje gostovanje dogovarali godinama unazad. Međutim, ja sam uvek bila zauzeta, baš za taj datum. Ove godine smo se konačno dogovorili, jer smo malo ranije ušli u pregovore i moje je zadovoljstvo i čast da sam tome prisustvovala - rekla je Tea, pa dodala da ne bi imala ništa protiv da snimi duet sa Cecom:

- Jako mi znači Cecina podrška i hvala joj na tome. Mislim da sam već pomenula, ali opet ću... Ko ovo bude gledao neka ode na TikTok. Sad ova veštačka inteligencija ovo što radi, baš sam teletabis za te stvari... Oni su kao napravili da smo Ceca i ja otpevale duet za moju pesmu "Daj, daj". Kako je legla Ceci, ja sam stvarno oduševljena, s obzirom na to da je ja pevam originalno... Tako da, iskreno, složili su nam se glasovi.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas