· · Komentari: 0

Cela istina o sukobu između Silvane Armenulić i Lepe Lukić: Ovo je priča koja se krije iza dugogodišnjeg rivalstva dve ikone narodne muzike (FOTO)

Ovo rivalstvo je obeležilo sedamdesete godine prošlog veka

1657639253_Foto-Pixabay-arhiva-vecernje-novosti-Silvana-Armenulic-Lepa-Lukic-Nenad-Zivanovic.jpg
Foto: Pixabay, arhiva Večernje novosti Silvana Armenulić, Lepa Lukić, Nenad Živanović

Dve najpopularnije pevačice tadašnjeg vremena su navodno bile velike rivalke. Ovaj sukob su potencirali mediji, a šta je prava istina o njihovom odnosu dugo nije moglo da se čuje u javnosti.

Sve je počelo kada je sedamdesetih godina prošlog veka održano takmičenje "Zlatni mikrofon" na kome je Lepa Lukić odnela pobedu. Tom prilikom je Silvana poželela da se slika sa njom, međutim Lepa je to odbila. Sutradan je objasnila i zbog čega je tako reagovala:

"Zašto da joj pružim mogućnost da se reklamira? NJoj je već postalo toliko jasno da pored mene ništa ne može da uradi, da me sada noću i sanja, i to uvek kao vešticu! Ja sam, međutim, dovoljno humana da sam spremna da se uskoro i povučem kako bih omogućila Silvani da okusi bar delić uspeha kojim sam ja okružena već godinama. Na takvu moju dobrotu Silvana odgovara uvredama. Kaže da bi je bilo stid od ćerke da nosi šorts, a nije je bilo stid kad je na televiziji obesila grudi do pupka i tako se prikazala narodu? Kaže da je ona za šorts matora. Pa i jeste, bogami! Meni, brate, u ovim pantalonicama nema ničeg nepristojnog. To, međutim, ne bih mogla da kažem i za mini suknju: kad sedneš u mini suknji, vidi se baš svašta, dok u pantalonicama možeš da sediš kako hoćeš, i da ti se ne vidi - ništa! Prema tome, neka Silvana mirno spava. Ovde prestaju svi moji dalji razgovori s njom", izjavila je Lepa tom prilikom, a sve je preneto u knjizi "Bolja prošlost".

Pročitajte još: Lea Kiš krvarila DVADESET MINUTA: Izgubila bebu, a umalo i život - "Srećna sam što sam izvukla živu glavu"

Lepa Lukić je imala stalnu rubriku u "TV Novostima", gde je odgovarala svojim obožavaocima, a Silvana je to isto radila u "TV Reviji". Pa, tako kad "Novosti" objave da je Lepa primila 5.000 pisama, u "TV reviji" bi izašlo da Silvana nije mogla da stigne da odgovori na svih 7.000 pristiglih pitanja.

One su više puta izjavile kako nemaju ništa jedna protiv druge, već da je sve što se dešava deo muzičkog biznisa, međutim to publiku nije zanimalo. Više ih je interesovalo šta koja ima da kaže jedna o drugoj, pa je to bio razlog zbog koga je njihov navodni sukob bio godinama u žiži domaće javnosti.

Cela ova situacija između njih dve je prekinuta tragičnom smrću Silvane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 1976. godine, dok se vraćala sa koncerta u Aleksandrovcu. Okolnosti ni dan danas nisu razjašnjenje, a u istim kolima je trebala da bude i Lepa Lukić koja nakon ove tragične vesti nije nikada više sela za volan. 

"Trebalo je da budem na istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula", izjavila je Lepa jednom prilikom. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.