· · Komentari: 0

Ćerka Zdravka Čolića izrasla je u neverovatno lepu i zgodnu devojku: Najnovijim fotografijama ostavila sve bez daha (FOTO)

Ćerka muzičke zvezde fotografijama na Instagramu oduševila brojne pratioce

1656954516_zdravko.jpg
Foto: YouTube/printscreen /RTS

Zdravko Čolić izgradio je jednu od najuspešnijih karijera na ovim prostorima. Svoj privatni život trudi se da drži dalje od budnog oka javnosti. U braku sa Aleksandrom Čolić dobio je dve ćerke - Laru i Unu.

Una Čolić u oktobru će napuniti 21 godinu, a po svemu sudeći izrasla je u neverovatno zgodnu i lepu mladu damu. Ove vrele dane trenutno provodi u Grčkoj, odakle je objavila više fotografija.

Pročitajte još: Muža Vesne Trivalić nikada nismo imali prilike da vidimo: Čuveni je hirurg (FOTO)

 

Tanak struk, bujno poprsje i preplanuo ten bili su u prvom planu. Naslednica velike muzičke zvezde pozirala je u različitim kupaćim kostimima koji su istakli njenu savršenu figuru.

Pročitajte još: Lepa Kata i Lola se srele posle 20 godina: Evo kako glavne zvezde filma MUNJE izgledaju danas (FOTO)

 

Komentari oduševljenih pratioca samo su se ređali: "Lepotica", "Prezgodno biće, "Predivna"..

Zdravko je nedavno rekao šta misli o Uninim objavama na društvenoj mreži Instagram:

- Una voli to tako. Vrlo je druželjubiva i komunikativna tako da joj to verovatno znači. To su te godine u kojima smo svi imali neke opservacije, fantazije i slično. Ja se ne mešam. Kada bih ušao u to verovatno bi mi nešto zasmetalo, tako da ne ulazim - prenosi "Blic".

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.