Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

ČITULJA KIDA DUŠU: Ana Bekuta se od Mrke oprostila potresnim rečima - "Volimo te večno" (FOTO)

Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini

1638354151_ana-bekuta.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/anabekuta1
Oglas

Ana Bekuta doživela je veliku tragediju kada je u subotu ostala bez svog partnera i životnog saputnika Milutina Mrkonjića.

Pročitajte još: DEVET GODINA LJUBAVI: Evo kako je Mrka umeo da IZNENADI Anu!

Njih dvoje su punih devet godina uživali u ljubavi i bili nerazdvojni, a poslednje trenutke Milutinovog života, Ana je provela pored njega u bolnici.

Njihovu ljubav prekinula je tragedija, kada je bivši ministar preminuo u subotu 27. novembra. Mrku su voleli svi, a posebno za njega pored Ane bila je vezana i njena porodica, koja ga je smatrala ocem i dedom.

Foto: Printscreen

U jednom dnevnom listu, danas je osvanula čitulja, koju je Ana upravo dala sa svojom porodicom, a potresne reči kidaju dušu.

- Bio si otac svakom detetu koje si sreo. Za nas si bio najbolji partner, saputnik, otac i deda. Zauvek ćemo pamtiti život koji smo živeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao. Volimo te večno i u večnosti - piše u čitulji koju je dala Ana sa svojom porodicom.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas