· · Komentari: 0
POZNATI

Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvezde NARODNE MUZIKE i veliki pop pevač (FOTO)

Do sada je izdao veliki broj pesama, a zbog njegovog glasa važi za jednog od najnadarenijih domaćih pevača.

1635111939_rokvic.png
Foto: InstagramScreenShot/nikolarokvic

Poznati srpski pevač Nikola Rokvić, inače sin velikog pevača srpske narodne muzike Marinka Rokvića, izradio je sopstvenu karijeru i osvojio publiku kao pevač pop žanra. U javnost je dospeo tokom učešće u jednom rijaliti programu, gde je upoznao i svoju sadašnju suprugu, manekenku Bojanu Barović sa kojom ima dvoje dece. Posebno su posvećeni svojim karijerama, ali ništa manje ni prodici i humanitarnim radom, po kome su prepoznatljivi.

Pročitajte još: Šta je mit a šta istina: Zbog čega su usne ISPUCALE, i kakav vam BALSAM treba tokom hladnijih dana?

Nedavno, povodom rođendana njegove majke Slavice Rokvić, pevač Nikola Rokvić objavio je fotografiju na kojoj je u majčinom naručju sa posebno emotivnom porukom.

Pročitajte još: Šta STIL vaše kuhinje govori o LIČNOSTI? (FOTO)

- Hvala ti majko na ljubavi, radosti, veri i nadi! Hvala ti majko na vaspitanju, hvala ti na svemu što si od sebe uskratila da bi nama dala! Hvala ti što si naš heroj ljubavi i milosti! Hvala ti što si jaka! Da nam živiš još toliko! - naveo je pevač ispod fotografija.

Biografija Nikole Rokvića

Na prvom albumu su se našle pesme od kojih su se izdvojile Oprosti mojoj mladosti, Željo moja, S kim si me noćas varala, Ja sam tvoj i kad spavam sa njom, a sa drugog najveći uspeh je postigla pesma Al' nema nas, zatim slede pesme Ja nisam taj, Dobar sam ti ja, Za najboljeg druga, Prećuti me.

Pročitajte još: ULAZNA VRATA u jesenjem stilu - Jednostavne IDEJE koje možete sami sprovesti u delo! (FOTO/VIDEO)

Nakon toga, na Grand festivalu otpevao je pesmu Med i slatko grožđe za koju se smatra da je postigla najveći uspeh u njegovoj karijeri. Na trećim albumom objavljuje pop pesme, kojih je publika vremenom prihvatala, obzirom da je promenio muzički žanr, a pesma Našao sam te je prestigla milion pregleda na Jutjubu nakon tri meseca.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.