· · Komentari: 0

Da li je SEVERINA PONOVO TRUDNA? Zbog DETALJA na njenoj objavi bruje društvene mreže

Fotografija izazvala pometnju

1661340801_severina_igor_17032016_006.jpg
Foto: Ata images

Muzička zvezda, Severina Vučković, važi za jednu od najzgodnijih pevačica, iako je u aprilu proslavila jubilarni 50. rođendan.

Međutim, nove fotografije na njenom profilu podgrejale su sumnje. Naime, popularna pevačica je sa prijateljima pozirala za sliku u pripijenoj crnoj haljini. Fotografija je nastala kada je krenula na svadbu koja se održala na salašu u Novom Sadu.

Pročitajte još: Malo šta je ostavljeno mašti: SNEŽANA BORJAN pokazala figuru u izazovnom kupaćem kostimu i oduševila pratioce (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Detalj koji svi komenatišu je njen napupeli stomak. Mnogi se pitaju da li je pevačica nabacila koji kilogram ili je u drugom stanju? 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.