· · Komentari: 0
POZNATI

Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije, u zagrljaju Nede Ukraden i Vesne Zmijanac? (FOTO)

Danas je jedan od najboljih violinista na celom svetu, koji se nedavno vratio u Srbiju

1626465686_stefan-M.png
Foto: InstagramScreenShot/nase_poznate_licnosti

Najpoznatiji srpski violinista i svetska zvezda sa violinom, legendarni Stefan Milenković još kao dete našao se u svetu domaćih estradnih umetnika i ne sluteći, niko od zvezda sa fotografije da će maleni deča izrasti u jednog od najboljih violinista današnjice.

Naime, slavni srpski violinista, sudeći po fotografiji, još kao dečak bio je gost slavnog voditelja Milovana Ilića Minimaksa i to u društvu tada najvećih muzičkih zvezda sa srpske estrade, pevačica Nede Ukraden i Vsne Zmijanac.

Pročitajte još: Bela Hadid zasenila sve smelom modnom kombinacijom: Gole grudi prekrila ogrlicom u obliku ljudskih pluća (VIDEO)

Violinista Stefan Milenković

Inače, Stefan Milenković kao mali odredio je svoj današnji put. Rođen je u porodici Zorana Milenkovića, violiniste, i Lidije Kajnaco, pijanistkinje italijanskog porekla. Prve časove violine davao mu je otac još kad je imao tri godine. Tri godine kasnije imao je prvi nastup kao solista sa orkestrom.

Pročitajte još: Naučite od Pipe Midlton: Kako da sakrijete stomak i istaknete grudi (FOTO)

Danas je profesor muzike na nekoliko unverziteta u svetu i nosilac najvećih priznanja iz svoje oblasti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.