Oglas
· · Komentari: 0

Da li prepoznajete POZNATU PEVAČICU sa slike? U mornarskom odelcetu, širokog osmeha pozirala je pored svog brata (FOTO)

Često je tokom svoje karijere nosila kratku crnu kosu

1692087795_Tanja-Savic.jpg
Photo: Instagram printscreen/ estradni.arhiv
Oglas

Poznata pevačica proslavila se učešćem u takmičenju ''Zvezde Granda'', i bila je deo prve postavke. U poslednje vreme se dosta pisalo o njenom razvodu, te o borbi za starateljstvo nad decom.

Mnoge njene kolege su izgradile velike karijere nakon učešća u ovom formatu, a Tanja Savić važi za jednu od najvećih zvezda koje je ovo takmičenje do sada iznedrilo. Ona priznaje da bez „Zvezda Granda“ ne bi napravila ovako veliko ime u muzičkom svetu.

- Definitivno ne bi bilo ovako da nije takmičenja, ne bih imala ovaj put koji sam gradila godinama. Imala sam svega osamnaest godina kada sam se pojavila, sa imam 38. Prošlo je dvadeset godina, neverovatno je kako je proletelo – rekla je ona za Grand, prenosi Espreso.

Kada je muzika, ali i fizički izgled u pitanju, Tanja se za sve ove godine dosta menjala. Ona je priznala da je taj put za nju bio težak, ali ispravan, i da je sve što je radila bilo iskreno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Ne bih ništa menjala što se toga tiče. Kako je išao taj moj uspon, tako sam se ja menjala i fizički i ostvarila sam se u ulozi majke. Sve je nekako išlo svojim putem, zdravlje me je poslužilo da i danas budem ovde gde jesam, a to je ipak najvažnije – kazala je Tanja nedavno.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas