· · Komentari: 0
OTVORENO

Da li ste znali da je jedan od NAJVEĆIH HITOVA Mileta Kitića trebao da otpeva Đorđe Balašević?

Jedan od najvećih hitova nije u prvom trenutku pripadao slavnom pevaču

1632897350_mile-kitic.jpg
Foto: Ataimages

Mile Kitić otpevao je jedan od najvećih hitova "Kraljica trotoara", a upravo ovu numeru trebao je da otpeva pokojni Đorđe Balašević.

Pročitajte još: "NIJE BIO ZALJUBLJEN U SILVANU": Pevačica Zorica Marković je dobro poznavala Tomu Zdravkovića i tvrdi "PREDSTAVILI SU TOMU KAO PAĆENIKA"!

- Kad sam izašao iz Južnog vetra Bog me pogledao, drug klepeće po gitari, bila je tu moja žena Marta. Rekao mi je da pesma nije za mene, da je za Balaševića, da se on ispriča, to je više pop. Meni se to svidelo, snimao sam kod Kemiša i Bog mi je poslao tu pesmu. Steva mi je rekao da je ta pesma stajala 7 godina - rekao je Mile Kitić u emisiji Ami Dži šou i otkrio da u prvom trenutku nije mislio da je hit.

Kraljica trotoara

- Ja to nisam osetio, kad ja kažem da ne valja to je hit. Kad kažem da će sve da valja, to ne bude ništa - zaključio je pevač kroz osmeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.