Oglas
· · Komentari: 0

"Deco šanse su 50-50 posto": Nikolja Jovanović progovorila o TRUDNOĆI i teškim trenucima kroz koje je prošla

Nikola otkrila šta joj je doktor rekao tokom trudnoće

1699774800_Foto-Ataimages.rs-Relja-i-Nikolija.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nikolija Jovanović, ćerka folkerke Vesne Zmijanac, priznala je da joj je razvod njenih roditelja veoma teško pao.

"Mene je raznelo", iskreno je rekla Nikolija, koja je istakla koliko je njoj drago i važno što danas ima svoju porodicu koju čine njen partner Relja Popović, kao i njihove ćerke. Nikolija je otkrila i da je prošla kroz težak period kada joj je tokom trudnoće doktor saopštio strašne vesti. "Doktor je rekao: 'Deco 50-50 posto da će da opstane i pitanje da li će sutra i dalje biti tu', rekla je.

Prve varnice među Nikolije i Relje sevnule su 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu "Alkohola litar", koju je Nikolij asnimila sa grupom "Elitni odredi" u čijem sastavu je bio tada Relja. Ubrzo pošto su objavili javnosti da su zajedno, otkrili su da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Tada su počeli sve ređe da se oglašavaju u medijima, a jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

"On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto - 'magija', priznala je pevačica, pa poručila da se ne folira kada ima nameru da osvoji muškarca, već se uvek trudi da bude svoja. Par ima dve devojčice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas