Oglas
· · Komentari: 0

Detalji venčanja Anđelke Prpić: Glumica sve organizovala na interesantnom mestu, daleko od očiju javnosti

Anđelka Prpić izgovorila je sudbonosno "da" partneru, Marku Žugiću

1694263106_11772220a1fd28826881933ff6ab3890eda139f0.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Anđelka Prpić udala se u tajnosti juče, 8. septembra, za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeni ručak glumica i njen muž organizovali su na neverovatnom mestu.

Dok se svi poznati trude da venčanje, svadba i proslava budu što luksuzniji, Anđelka je pokazala kolika je carica, pošto je dvadesetak najbližih odvela - na pijacu!

Kako kaže izvor, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između "strit fuda" i restorana.

Lokal je postao prepoznatljiv po tome što gosti u njemu mogu da uživaju u bašti i da jedu tek spremljeno pečenje i domaći hleb sa "močom", ali i da ne budu "zakinuti" za kvalitetne šampanjce.

Ono po čemu je ovaj lokal juče ličio na mesto na kojem se organizuje svadbeni ručak jesu lampice svuda po lokalu, kao i dugi beli stolnjaci preko malih stolova.

Inače, venčanju i proslavi prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica. Od poznatih tu su bili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, te glumica Anja Mandić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas