· · Komentari: 0

Dirljiva fotografija Marine Tucaković sa sinovima i Futom stara nekoliko decenija: Vedri, nasmejani i zagrljeni poziraju (FOTO)

Tekstopisac Milan Radulović Laća preminuo je danas u u 36. godini, a vest je sve zatekla

1671544234_laca.jpg
Foto: ATA images

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je danas.

Prema našim saznanjima, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici. Kako je izvor blizak porodici ispričao za naš portal, sumnja se da je uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Bez obzira na veliku ljubav koju je u porodici imao, on je ipak upao u začarani krug narkomanije, što označava svojim najtežim životnim razdobljem.

Život su mu obeležile dve velike tragedije - smrt brata Miloša i majke Marine.

- Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam ok sa tim - otkrio je jednom prilikom.

Jedna dirljiva porodična fotografija pojavila se na Tviteru - na njoj je cela porodica Radulović okupljena i nasmejano pozira u kameru.

Futa je najpre pre 14 godina ostao bez mlađeg sina, prošle godine bez supruge i ove godine bez starijeg sina Milana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.