Oglas
· · Komentari: 0

DONJI VEŠ ZA KOSU: Pamela Anderson otkrila trik za svoju čuvenu frizuru iz ''Čuvara plaže'' (VIDEO)

Domišljatost i kreativnost na delu

1676042324_profimedia-0753654542-Pam-naslovna-cela.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen perezhilton
Oglas

Čuvena ikona 90tih Pamela Anderson, koja se ponovo vratila u žižu javnosti svojim memoarima i istoimenim dokumentarcem ''Pamela : Ljubavna priča'', ne prestaje da nas šokira.

U najnovijem videu za britanski Vog, čuvena čuvarka plaže, pokazala je šta nosi u svojoj torbici. Između ostalih ženskih potrepština, tu se našao i donji veš, ali ne bilo kakav već u Pamelinom stilu, to su bile tange u nežno roze boji. 

''Ne znam zašto imam tange u torbi'', rekla je Pamela (55), dok je izvlačila minijaturne gaćice iz torbe.

Kako se ispostavilo, ovaj seksi komad najpoznatija plavuša nosi zbog drugog razloga- svoje kose! 

''Nemojte mi reći da nemate ''skranči'' (krpenu gumicu za kosu). Ovo je zanatski trik. Zaista se vraćamo u 90-te'' , objasnila je dok je s tim komadom vezivala svoju kosu u dobro poznatu razbarušenu, visoku punđu.
Ona je tada otkrila da su njeni poznati plavi uvojci uvek imali ''par donjeg veša u sebi''.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas