Oglas
· · Komentari: 0

DUG OD 53,9 MILIONA FUNTI: Vodeća prodavnica Viktorije Bekam u Londonu BEZ REDOVA ZA ''CRNI PETAK'', kompanija pred BANKROTOM? (FOTO)

Šopingholičari su izgleda ovog petka zaobišli radnju poznate dizajnerke

1669472364_profimedia-0738853497-VB-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Fotografije snimljene u 10 sati ujutru, na ''Crni petak'' 25.novembra, pokazuju da niko ne čeka da uđe u VB  rodavnicu u ulici Dover, u Londonu.

Uprkos zabrinutosti za troškove života, saopšteno je da je u petak obim plaćanja ostao dosledan, u poređenju sa onim istog datuma prošle godine, sudeći po proceni 'Barclaycard Payments'.
Izgleda, da niko od kupaca nije bio zainterovan da poseti radnju Viktorijinog brenda. Da li zbog visokih cena, ili možda u radnji Viktorije Bekam ovim povodom nije bilo popusta, ostaće nepoznanica.

Foto: Profimedia

48-godišnja Dizajnerka, koja je lansirala modnu liniju 2008.godine, započela je svoj biznis kolekcijom haljina, koji je kasnije proširila i na torbe, kapute, aksesoare i obuću.

Pročitajte još: KOPIRA SVEKRVU: Nakon priča da Nikola Peltz nije u dobrim odnosima sa Viktorijom Bekam, ona SVE VIŠE PODSEĆA na nju (FOTO)

Ali, izgleda da je ovaj biznis na 'klimavim nogama', jer je predstavnik brenda potvrdio cifre, kao i kako brend stoji finansijski za 'The Mirror'. U izveštaju se navodi: 
-Ukupni prihodi grupe Viktorija Bekam Holdings pali su za 6% na 36,1milion funti zbog efekata globalne pandemije.

U računima dostavljenim 2021.godine, revizori su upozorili na 'značajnu sumnju' u sposobnost Viktorijine modne kompanije da nastavi sa radom, kada je objavljeno da je kompanija nagomilala dugove od više od 46 miliona funti, od kada je pokrenuta.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Ceca uživa sa unukom na Maldivima: Mala povreda nije sprečila širok osmeh (FOTO)

Prijatelji zvezde su tada rekli da je ona odlučna da nastavi sa svojom kompanijom, proširivši se i na kozmetičke proizvode, jer ona to prosto voli. Još su dodali ''da to Viktoriji daje njen identitet, te uprkos očiglednim preprekama, ona je uponra i veoma strastvena za svoj biznis''. Viktorija ostaje motivisana da nastavi da unapređuje svoju kompaniju, iako su je njeni dušebrižnici već odbacili nazvavši je 'projektom sujete'.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas