Oglas
· · Komentari: 0

Džejmi Foks optužen za zlostavljanje: Oskarovca tužila obožavateljka

Glumac Džejmi Foks optužen je za seksualni napad na ženu u njujorškom restoranu, piše Pipl

1700734867_profimedia-0766401070.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U tužbi žene, podnetoj u sredu Vrhovnom sudu NJujorka, navodi se da se incident dogodio u avgustu 2015.

Navodna žrtva, koja se naziva Džejn Dou, tvrdila je da je ušla u restoran gde je videla Foksa (55), čije je pravo ime Erik Marlon Bišop. Doe je navela da su ona i njen prijatelj prišli Foksovom stolu da traže fotogtafiju sa dobitnikom Oskara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

U žalbi, žena je navela da je Foks „izgledao alkoholisan“. Ona tvrdi da joj je glumac zatim dao niz neumesnih komentara, a da ju je onda zgrabio za ruku i povukao do zadnjeg dela restorana.

Žena dalje navodi da je nakon ovog incidenta podvrgnuta medicinskom lečenju i savetovanju, piše Pipl.

Doe je dodala da „nije mogla da se bavi svojim uobičajenim i redovnim aktivnostima, pretrpela je veliki bol i patnju, nastavlja da trpi takve, i trajno će biti pogođena povredama i emocionalnim stresom koje je zadobila kao rezultat seksualnog napada i zlostavljanja, napada i zlostavljanja.

Predstavnici Džejmija Foksa kao i sam glumac još uvek nisu odgovorili na navedene optužbe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas