Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Aniston otkriva razlog koji stoji iza njenih borbi sa vezama: "To je za mene još uvek izazov"

Dženifer Aniston objašnjava zbog čega joj nije lako da gradi ljubavni odnos

1692718828_5d442d292923d7dd59b879e4ebde8c3c9f7e2ba1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Aniston je nedavno iskreno govorila o svom ljubavnom životu, a priznala je da su joj veze oduvek bile „malo teške“.

Ova 54-godišnja glumica bila je udata za Breda Pita od 2000. godine do njihovog razvoda 2005. godine, nakon čega je Bred započeo romansu sa Anđelinom Džoli, koja se i niej završila tako slavno. 

Aniston je nekoliko godina kasnije predstavila partnera Džastina Terua 2011. godine, ali su se rastali krajem 2017.

Sada je otkrila da je na njen pristup ljubavi uticao odnos njene majke i oca. Dženiferini pokojni roditelji, Nensi Dau i Džon Aniston, razveli su se kada je bila mlada.

- Mislim da mi je uvek bilo malo teško u vezama, jer sam zaista bila nekako sama - rekla je Dženifer u nedavnom intervjuu, piše Mirror.

Zvezda Prijatelja rekla je da nikada nije bila obožavatelj ideje da "žrtvujete ko ste bili ili šta vam je potrebno" za vezu, a priznala je da joj je zbog toga bilo lakše da bude sama.

U razgovoru za VSJ Magazine, Dženifer je rekla da se fokusira na sopstvene potrebe i objasnila:

- Samo o tome da se ne plašiš da kažeš šta ti treba i šta želiš. I to je za mene još uvek izazov u ​​vezi.

Dženifer je bila dva puta razvedena. Ranije je govorila o svojim prošlim romansama jer je priznala da svoje brakove smatra "veoma uspešnim".

- Kada su došli do kraja, to je bio izbor koji je napravljen zato što smo izabrali da budemo srećni, a ponekad sreća više ne postoji u tom aranžmanu. Naravno, bilo je udaraca, i nije svaki trenutak bio fantastičan, očigledno, ali na kraju krajeva, ovo je naš jedan život i ne bih ostala u tim odnosima iz straha.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas