Oglas
· · Komentari: 0

Ela Dvornik potvrdila da se razvodi od 13 GODINA STARIJEG ČARLSA: Šuškanja o problemima u braku počela pre godinu dana

Kratko je prokomentarisala situaciju za medije

1691499563_dvornikela.png
Foto: Instagram/printscreen/elladvornik
Oglas

Nakon mnogih šuškanja i nagađanja pevačica i influenserka Ela Dvornik (32) potvrdila je da se razvodi od supruga Čarlsa Pirsa (45) nakon četiri godine braka.

- Da, istina je, u procesu smo razvoda - potvrdila je Ela za Story. Podsetimo, nedavno se par otpratio na društvenim mrežama, a britanski je preduzetnik otišao je u Veliku Britaniju da poseti majku. S njim su otišle njihove dve ćerkice Balie Dee (5) i Lumi Wren (3), a Ela je ostala u njihovom domu u Balama.

Ela i 13-godina stariji Čarls upoznali su se 2014. u Londonu, verili su se dve godine kasnije u Japanu, a za venčanje iz snova su 2019. otišli skroz do Las Vegasa.

- Sve je počelo uz pivo. Sedeli smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala da peva. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli da se ispovedamo jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svideo mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osećala. Bilo je nešto u vazduhu i oboje smo osetili da to neće biti samo jedna od onih noći - napisala je jednom prilikom Ela na svom Instagramu.

Čarls je pevačicu često nazivao 'ljubavlju svog života', a kada su se upoznali ona je imala 22 godine.

- Pre 5 godina kad smo se upoznali, Čarls je htro da me odvede u Las Vegas da se venčamo, ali ja nisam imala vizu. Ali sada imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Poslednje tri godine, otkad smo vereni, pokušavamo isplanirati venčanje, ali kako su nam porodice na drugim krajevima Evrope, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način' - napisala je tada pevačica na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas