Oglas
· · Komentari: 0

ĆERKU DINA DVORNIKA TUŽIO 13 LETA STARIJI MUŽ: Muke zbog kuće ukupne površine 675 kvadrata

ELA Dvornik je potvrdila da se razvodi od muža Čarlsa.

1698145330_Dino-Dvornik-Ela-Dvornik-foto-V-Danilov-Instagram-printscreen-elladvornik.jpg
Foto: V. Danilov, Instagram printskrin/elladvornik
Oglas

Čarls Pirs je stariji od Ele 13 godina, a u julu je zapisano u zemljišnim da ju je tužio. Ela je jedini vlasnik kuće u Balama zbog koje je dobila tužbu.  

- Spor se vodi radi utvrđivanja i podele bračne stečevine - piše u belešci.

 Kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno ukupna kvadratura je 675 metara kvadratnih.

 

U kuću u Balama preselili su se 2021. godine.

Podsećanja radi, Ela i Čarls imaju zajedničku firmu "Manijak", u kojoj okupljaju inluensere i povezuju ih sa brendovima.  Imaju dve ćerke sa kojima je Čarls u Balama, a Ela sve više vremena provodi u Zagrebu. U braku su bili devet godina.  Lepoj influenserki se najviše dopalo to što se prema njoj ophodio kao prema dami. 

(24 sata hr)

BONUS VIDEO: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas