Oglas
· · Komentari: 0

Emina Jahović o suđenju sa bivšim suprugom: "Nastavlja se i nastaviće se"

Emina Jahović sa bivšim suprugom, Mustafom Sandalom, ima dvojicu sinova

1676534304_b0cdd64d29335b3f7f674d499194769d597619e3.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Emina Jahović odlučila je da stavi tačku na brak sa Mustafom Sandalom 2018. godine. Međutim, razvod nije bio jednostavan, pa je su nekadašnji supružnici našli na sudu jer Mustafa nije uplaćivao alimentaciju za decu. 

Ipak, Sandal je podneo kontratužbu i prema pisanjima turskih medija, navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Emina je nedavno otkrila da se spor nastavlja i da samo želi da se odgovornost ispoštuje:

- Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam - rekla je Emina i objasnila kako mediji u Turskoj prenose celokupan slučaj i da li su objektivni:

- Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa - rekla je Emina za "Stori".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsetimo, Mustafa se oženio po drugi put prošle godine. U pitanju je Melis Sutšurup koja od njega mlađa 19 godina. Ceremoniju venčanja su organizovali u Rimu 3. juna, a veliku proslavu su napravili nekoliko dana kasnije u luksuznom hotelu u Marmarisu.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas