Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Emotivna ispovest naše poznate glumice: "Mesecima sam morala da ćutim, doktor mi je rekao"

Poznata glumica nakon što je saznala da je trudna, uradila je test i na koronu

1619421281_nada.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Nada Macanković, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako je nakon testa za trudnoću, saznala i da je u drugom stanju.

Pročitajte još: Bolna ispovest Ognjena Amidžića: "Tog dana sam izgubio dosta"

Iako nije imala izražene simptome, glumica kaže da je često gubila dah, a nakon što joj se suprug razboleo i njen test je bio pozitivan.

Zbog izrazito povišenog de-dimera morala je da uzima terapiju iako je imala asimptomatsku kovid infekciju, dok joj je ginekolog otvoreno rekao da se čak 20 posto ovakvih trudnoća, završi spontanim pobačajem u prva tri meseca.

- Na kraju mi je rekao trudna si samo za sebe i za svog muža, ni za koga više. Nekako mi je stavio do znanja da trudnoću ipak prihvatim sa rezervom, da možda zbog tog virusa i problema sa disanjem ta trudnoća prosto ne uspe, iako sam ja jako dugo čekala i mnogo sam se obradovala - rekla je Nada u emisiji "Ordinacija" na RTS-u i dodaje:

- Ja sam sada zahvalna lekarima što su mi tako rekli i nisam nikome rekla da sam trudna, ni u pozorištu nisam prijavila, niti sam htela da otvaram trudničko bolovanje. Samo sam sebi ponavljala: "neću da mislim, neću da mislim", jer može da se desi da je virus negativno uticao i nisam tri meseca uopšte prihvatala da sam trudna. Tek kada sam ušla u četvrti sam počela da se radujem - dodaje glumica i kaže da se sada sve više plaši, kako za sebe, tako i za svog petogodišnjeg sina koji ide u vrtić:

Pročitajte još: Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Imala je teško detinjstvo, a danas je jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima (FOTO)

- Vidimo da virus mutira, da deca postaju izloženija, tako da sam jako zabrinuta jer imam dete od pet godina koje ide u vrtić i ima puno aktivnosti i do sada ga nisam u tome sprečavala. Nisam se plašila, a sada se već plašim- priznaje glumica i napominje, da iako su preležali koronu, ona i suprug nemaju antitela, pa razmišljaju da se izoluju negde na selo do porođaja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas