Oglas
· · Komentari: 0

Enrike Iglesijas se na koncertima stalno LJUBI SA OBOŽAVATELJKAMA, a sada je otkrio šta Ana Kurnjikova misli o tome

Poljupci su sada već postali sastavni deo njegovog koncerta

1715328436_profimedia-0823186190.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Enrike Iglesijas i Ana Kurnikova su zajedno više od dve decenije, tačnije od 2001. godine kada su se upoznali na snimanju negovog spota.

Danas imaju troje dece i smatraju se jednim od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak, brak nije sprečio Enrikea da ljubi obožavateljke na sceni, što mnogi smatraju zbunjujućim. On se sada osvrnuo na svoju strastvenu dinamiku sa fanovima i otkrio šta Ana misli o njegovim poljupcima na sceni

- Nikako - rekao je Iglesijas kao odgovor na pitanje da li je Ana ikada bila ljubomorna, za Sirius FM, prenosi Hola.

- Ana će biti na jednom od mojih koncerata i ja ću to učiniti. To radim stalno, volim da se ljubim i grlim svoje obožavaoce. Volim da se približavam.

Iglesijas i Kurnjikova su poznati po tome što su bili veoma privatni u vezi sa svojim odnosom, izbegavajući da o tome razgovaraju sa medijima. NJih dvoje su se upoznali na snimanju njegovog muzičkog spota „Escape“ i od tada su ostali zajedno. Imaju troje dece, Lusi, Nikolasa i Meri.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas