Oglas
· · Komentari: 0

EVA LONGORIJA NA CRVENOM TEPIHU SA SRBINOM: Ko je misteriozni gospodin našeg porekla koji se prošetao sa prelepom glumicom?

Eva Longorija je na gala događaj humanitarnog karaktera došla u pratnji Srbina, evo ko je on!

1716793986_Foto-Profimedia-Eva-Longoria.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Eva Longorija je svojim modnim izdanjima obeležila Kanski festival, a ništa drugačije nije bilo ni na gala događaju Global Gift. Bila je domaćin okupljanja dobrotvornog karaktera, a veliku pažnju privukla je dok je pozirala sa markantnim Srbinom. NJihove fotografije kruže internetom, mnogi se pitaju ko je on, a zapravo je stekao veliku slavu u Holivudu. Reč je o doktoru Nenadu Josipoviću.

Dr Nenad Josipović je u svetskim krugovima poznatiji kao dr Leonard. On je jedan od najnagrađivanijih estetskih hirurga u Evropi, a ono što je posebno interesantno, to je da je poznat po paroli "manje je više". Drugim rečima, trudi se da se tragovi estetske medicine ne vide na licima žena, već da minimalne korekcije izgledaju potpuno prirodno, gotovo neprimetno.

Osim toga, dr Josipović važi za velikog humanitarca, zbog čega je na Global Gift proslavi dobio priznanje za svoj doprinos organizaciji koja se bavi pomaganjem prikupljanjem pomoći za ugroženu decu, žene i porodice. Doktor je za ovu priliku izabrao crno odelo, belu košulju i leptir-mašnu kojom je upotpunio elegantni stajling. Mnogi ga porede sa Kristijanom Trojom, najpopularnijim fiktivnim plastičnim hirurgom iz popularne serije "Reži me".

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas