Oglas
· · Komentari: 0

Evo ko je SRPKINJA sa kojom se Ramacoti video nakon koncerta: Pevao Kiji, a sa njom završio na večeri (FOTO)

Nakon spektakularnog koncerta, Eros Ramacoti rešio je da se opusti

1682251860_eros_ramazzotti_21042023_0084-ATA-NASLOV.JPG
Foto: ATA
Oglas

Koncert Erosa Ramacotija u Beogradu predstavljao je spektakularno muzičko iskustvo za sve prisutne. Koncert je održan u okviru njegove svetske turneje, a brojni fanovi su došli da uživaju u njegovoj muzici i nezaboravnoj atmosferi.

Eros je počeo svoj nastup sa nekoliko novijih pesama, dok je starije hitove sačuvao za kasnije. Publika je bila oduševljena i nestrpljivo je čekala da čuje neke od njegovih najvećih hitova poput "La Cosa Mas Bella", "Più Bella Cosa" i "Un' Emozione Per Sempre". Kada su te pesme konačno stigle, cela Arena je zapevala sa Erosom i atmosfera je dostigla vrhunac.

Eros Ramacoti je uspeo da se poveže sa publikom i pruži im nezaboravno muzičko iskustvo. Njegova energija i strast prema muzici bili su zarazni i niko nije mogao da ostane ravnodušan na njegov nastup. Svi prisutni su bili oduševljeni njegovim performansom, a mnogi su izjavili da je to bio najbolji koncert koji su ikada videli. Kija Kockar se pohvalila u više navrata na Instagramu, da joj je Eros posvetio posebnu pažnju tokom koncerta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Posebno je bilo emotivno kada je Eros posvetio pesmu svom prijatelju Đorđu Balaševiću, koji je preminuo. Njegove reči su dirnule srca mnogih, a publika je uglas pevala "Lepa protina kći" u njegovu čast.

Uz nezaboravne hitove, koncert je bio prožet i novijim pesmama sa njegovog poslednjeg albuma, čime je pokazao da i dalje ima mnogo toga da ponudi svojoj publici. Nakon dugog i energičnog nastupa, Eros Ramacoti se na kraju zahvalio publici i obećao da će se uskoro ponovo vratiti u Srbiju.

Koncert u Beogradu će se dugo pamtiti, kao jedan od najuzbudljivijih muzičkih događaja u glavnom gradu Srbije. Njegova strast prema muzici, kombinovana sa nezaboravnim hitovima, stvorila je nezaboravnu atmosferu i pokazala da je Eros Ramacoti jedan od najvećih svetskih muzičara današnjice.

On je nakon koncerta produžio na večeru u jedan beogradski restoran, odakle su osvanule fotografije koje su mnoge iznenadile. Naime, njemu se pridužila jedna od najmoćnijih Srpkinja što su obeležili i zajedničkom fotografijom. 

Foto:Instagram printscreen-milkaforcan

Milka je uz objavu napisala: "Veliki Eros Ramacoti". Nema sumnje da se ekipa sjajno provodila, što je uvek slučaj kada je pevač u našoj prestonici, a mnogi su bili iznenađeni ovim poznanstvom, s obzirom da se smatralo da je njegova bivša devojka Nina Seničar jedina sa kojom je ovako blizak.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas