Oglas
· · Komentari: 0

EVO ŠTA JEDU STEFAN I TARA ĐOKOVIĆ: Pržena hrana NOLETOVOJ DECI strogo ZABRANJENA (FOTO)

Mnoge zanima kako se hrane deca Jelene i Novaka Đokovića, budući da su oni na posebnom režimu ishrane.

1712410885_bf9abbb45e9f868097859721a49e0e784deef6b2.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - jelenađokovicndf, Ataimages.rs
Oglas

Nije tajna da su proslavljeni teniski šampion Novak Đoković i njegova supruga Jelena, godinama na veganskoj ishrani o čemu su u više navrata javno pričali. Takođe, njihov režim ishrane često je tema raznih polemika.

Mnogi se pitaju da li se prema istom principu hrane i njihova deca, dok se često na Instagram profilu Jelene Đoković mogu naći saveti oko vaspitavanja dece kao i neke smernice o knjigama o roditeljstvu ili savetima stručnjaka. Takođe neretko i podeli neki zdrav recept.

Još za vreme karantina, 2020. godine, Jelena je na Instagram "live"-u odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno koje se najčešće postavljalo je upravo kakvu ishranu imaju Stefan i Tara:

"Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo se dobro oseća, zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe. Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire" - objasnila je Jelena.

Kada je Stefan bio mali, Jelena je pričala o tome i kakve mu kašice sprema. "Pire od banane i avokada je uvek dobro rešenje" - objasnila je Jelena i istakla da hranu zasladi, kada je potrebno, medom, rogačem u prahu, sirupom agave, javorovim sirupom.

"Volim sve da spremim uveče jer je moj mališan jutranja ptičica puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta", govorila je Jelena i savetovala drugima da se igraju sastojcima, dodajući da ukusna hrana ne mora da bude prerađena, već to može biti sveža i zdrava.

Jednom je otkrila i recept za kašu koju rado priprema, a glavni sastojci su ovsene pahuljice, puter od lešnika, mlevena maka, kakao, mleveno čia seme, lan, biljka lukuma, heljda, susam i pirinčano mleko sa kokosom, malo voća na vrhu.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas