Oglas
· · Komentari: 0
OSKAR

Franses Makdormand zavijala je poput vuka tokom primanja Oskara, a razlog je tužan (VIDEO)

Franses Makdormand ušla je u istoriju nakon što je tokom prihvatanja Oskara za najbolji film ("Nomadland") zavijala poput vuka.

1619456971_Frensis-Mekdonard.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Oscar 2021
Oglas

- Ovu nagradu posvećujemo našem vuku - rekla je 63-godišnja glumica koja je dobila Oskara i za najbolju ulogu u hvaljenom filmu pre nego što je počela da zavija poput vuka.

Taj trenutak je odmah privukao puno pažnje na društvenim mrežama, a brzo je postalo jasno kako je Makdormand odavala počast dizajneru zvuka Majklu Vulfu Snajderu koji je sebi oduzeo život početkom marta.

Pročitajte još: Glumac i režiserka ušli u istoriju: Šta je obeležilo sinoćnu dodelu Oskara

Vulfa, koji se borio sa depresijom, pronašao je otac Dejvid Snajder u stanu u Kvinsu 1. marta, piše Page Six.

- Siguran sam da je Majklu bilo teško što je veći deo prošle godine proveo sam u svom malom stanu u Kvinsu, odgovoran za rešavanje problema sa korona virusom - napisao je Dejvid na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Trenutak u Zvezdama Granda kakav do sada nismo videli: Jelena Kareleuša se poklonila ovoj takmičarki! (VIDEO)

- Svakako je bio oduševljen svim priznanjima za "Nomadland" i ispričao nam je mnogo srećnih priča o svom radu na filmu i neverovatnim ljudima sa kojima je morao da provodi vreme - dodao je Dejvid.

Redateljka "Nomadlanda" Kloi Džao sa Vulfom je radila i na svom filmu "The Rider" iz 2017. godine. Za Variety je ranije poručila kako će joj uvek nedostajati.

Pročitajte još: Preminula glumica Slavica Radulović: Pamtićete je po ulogama u serijama "Selo gori, a baba se češlja", "Srećni ljudi" i "Moj rođak sa sela" (FOTO)

Mekdormand je ovo treći osvojeni Oskar. Prvi je dobila za ulogu u "Fargu" braće Coen, a drugi za sjajnu ulogu u filmu "Tri plakata izvan grada" (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, 2017.).

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas