Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

GALA SLAVLJE: Aleksandra Mladenović proslavila 27. rođendana u nikada PROVOKATIVNIJEM izdanju (FOTO)

Mlada pevačica organizovala je veliku proslavu povodom svog rođendana

1622673400_naslovna-AM.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Vlasnica jednog od najboljih glasova na srpskoj folk sceni, mlada pevačica iz Žitorađe Aleksandra Mladenović proslavila je sinoć 27. rođendan u jednom beogradskom restoranu gde su se okupili njeni prijatelji i kolege.

Pročitajte još: Madonin sin (15) u dugačkoj svilenoj haljini, porede ga sa Naomi Kembel! (VIDEO)

Za ovu posebnu priliku, Aleksandra Mladenović odabrala je usku dugu crnu haljinu beez bretela sa šljokicama selom dužinom. Haljina je imala duboki dekolte i još dublji šlic koji je posebno isticala pozirajući ispred fotoreportera.


Foto: Ataimages

Pročitajte još: Ana Ivanović otvoreno o braku sa Bastijanom Švajnštajgerom: "Nije idealno"

Inače, Aleksandra Malednović se 2005. godine prvi put prijavila za takmičenje Zvezde Granda, da bi tek 2015 godine ponovo učestvovala u ovom muzičkom šou programu. Stigla je do superfinala i najbolje se plasirala od ženskih izvođača. Nakon toga, 2016. godine je snimila svoju prvu pesmu, a već naredne godine imala je veliki hit pod nazivom "LJubav ili ludilo".

Pročitajte još: Ana Ivanović u NAJPOPULARNIJOJ HALJINI za letnje večeri: Kombinacija bordo i crne izgleda sjajno (FOTO)

Danas važi za jednu od njaplaćenijih folk pevačica na domaćem estradnom nebu.


Foto: Ataimages

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas