Oglas
· · Komentari: 0
lepe vesti

Glumci, Miodrag Dragičević i Olivera Bacić, postali roditelji: Devojčici dali prelepo ime grčkog porekla

Glumački par, Olivera Bacić i Miodrag Dragičević, postali su roditelji.

1636527968_137279_capture_f.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram/ Miodrag Dragičević
Oglas

Olivera se porodila juče, a njihova porodica bogatija je sada za još jednog člana, devojčicu, kojoj su dali ime grčkog porekla, Vasilija.

Olja i Miodrag su se prošlog meseca venčali u Beogradu, a slavlje organizovali u jednom beogradskom restoranu u krugu najbližih.

Pročitajte još: Bio je oženjen i Nedom Arnerić: Ovo je BIVŠI MUŽ Tanje Bošković, koji ju je ostavio zbog POZORIŠTA (FOTO)

Oboje su mladi i primećeni glumci. Olivera je nedavno imala veoma zapaženu ulogu u popularnom filmu "Toma", gde je tumačila Lepu Lukić, dok je Miodraga znamo iz serija "Čizmaši", "Žigosani u reketu", "Vojne akademije"...

Miodrag je rođeni brat glumice Tamare Dragičević.

Čestitamo mladim roditeljima!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas