Oglas
· · Komentari: 0

GOCA TRŽAN NIKAD EMOTIVNIJA: Datum koncerta posvećen je njenoj najvećoj ljubavi

Goca Tržan je održala koncert baš na dan rođendana ćerke Lene, za koju kaže da je njena najveća ljubav.

1716549378_goca_trzan_23052024_0019.JPEG
Photo:ATA
Oglas

Goca Tržan je sinoć u 20 časova stala je pred svoju publiku u "MTS dvorani". Bila je presrećna zbog fanova koji cene njen rad i uživaju u njenoj muzici, ali i zbog posebnog datuma u njenom životu - rođendana njene ćerke. 

Lena je napunila 17 godina baš na dan koncerta, a Goca joj se obratila emotivnim rečima na Instagram profilu:

“Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm... Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka koja stalno ima nešto da joj kaže... A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

Ova simpatična tinejdžerka je dobila poseban rođđendanski poklon - muzički spektakl u centru Beograda. Gocina karijera je, između ostalog, upamćena i po čuvenom koncertu "za jednu osobu", ali je tada zaista reč bila o iznenađenju, dok je sinoćin nastup dugo planiran i namerno zakazan za dan ovog posebnog rođendana.

Goca ne objavljuje toliko često fotografije sa ćerkom na društvenim mrežama, ali ih uvek prati emotivan i dirljiv opis.

Lepa i srećna

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas